Lymed Oy valmistaa Suomessa painevaatteita ja terveyden apuvälineitä. Yrityksen tuotteet auttavat ihmisiä, mutta sen lisäksi painevaatteita valmistetaan myös koirille ja kameleille.

Lymed Oy on perustettu vuonna 1993. Tavoitteena oli heti alusta lähtien kehittää maailman parhaita painevaatteita yhteistyössä palovammakeskusten, tutkimuslaitosten sekä kirurgien ja terapeuttien kanssa. Pitkäjänteinen tuotekehitys parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi on ollut Lymedin kasvun avain. Lymed on vuosien saatossa palkittu usealla innovaatio- ja muotoilupalkinnolla.

Lääkinnällisten apuvälineiden valmistajalle tämä on äärimmäisen harvinaista.

Suomen Tekstiili & Muoti Ry:n kunnianmaininta
– Lymed Oy

Lymed Oy vastaanotti Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kunniamaininnan eduskunnan puhemieheltä Paula Risikolta, Tekstiilin ja muodin päivässä 28.11.2018. Kunniamaininta myönnettiin innovatiivisista terveydenhuollon tekstiileistä, joilla voidaan edistää ihmisen paranemista ja hyvää vointia.

 

A’Design Award 2016 Silver-muotoilupalkinto –
Lymed Dog

Lymed Dog-tuotteet voittivat kuuluisan hopeisen A’Design Award-muotoilupalkinnon eläintuotteiden kategoriassa. Eläintuotteiden A’ Design Award-muotoilupalkinto haluaa nostaa maailmanlaajuisesti esille sekä parhaiten muotoillut eläintuotteet että tuotekonseptit.

 

2016 German Design Award Special Mention – muotoilupalkinto – Lymed Sport

German Design Award-muotoilupalkinto on Saksan muotoiluneuvoston kansainvälinen pääpalkinto. Neuvoston tavoite on löytää, tuoda esille sekä palkita yksilöllisiä design-trendejä.

 

Red Dot Design Award 2014 – muotoilupalkinto
– Lymed Sport

Red Dot-asiantuntijapaneeli palkitsee yrityksiä ympäri maailman, jotka ovat keksineet ja tuottaneet mielenkiintoisia ja muotoiluteknisesti ylivoimaisia tuotteita.

 

Laatuinnovaatiopalkinto 2013
– Lymed Sense

Laatukeskus Excellence Finlandin valitsee vuosittain Laatuinnovaatio-palkinnon saajia eri yrityskategorioissa. Kriteereinä Vuoden Laatuinnovaatio-kilpailussa on suuri innovatiivisuusaste sekä ehdoton laadukkuus.

 

Teknologiayrittäjyyspalkinto 2013
– Lymed Oy

Tampereen teknillinen seura palkitsi Lymed Oy:n Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen toimialarajat ylittävää innovatiivisuutta, kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta.

 

2010 BLS ILF Joint Award to Industry for Innovation in the Treatment of Lymphoedema – Lymed Compression

British Lymphoedema Societyn ja International Lymphoedema Frameworkin yhteispalkinto lapsille suunnatuista mittatilaustuotteista turvotuksen hoitoon.