Lymed Oy on valmistanut suomalaisia lääkinnällisiä painevaatteita vuodesta 1993 lähtien Tampereella. Korkealaatuiset Lymed-mittatilaustuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Tampereella, eksklusiivisista materiaaleista. Jokainen mittatilaustuote valmistetaan yksittäin; tuotteelle piirretään omat kaavansa, joiden perusteella kappaleet leikataan sekä ommellaan käsityönä. Tämän takia Lymed voi toteuttaa haastavia tuoteratkaisuja sekä yksilöllisiä toiveita. Osaa Lymed-tuotteista valmistetaan myös vakiokokoisina. Lymed-tuotteita on saatavilla ympäri maailman.

Lymed Oy on tunnettu maailmalla alansa edelläkävijänä sekä laadukkaiden painevaatteiden kehittäjänä. Lymed on apuvälinevalmistaja, jonka fokus on painehoidon osaamisen syventämisessä sekä uusien käyttöindikaatioiden löytämisessä. Lymed Oy tutkii hoitokenttää jatkuvasti ja innovoi toimialat ylittävällä tasolla. Lymedin moniammatillinen henkilökunta yhdistää uutta teknologiaa ja vahvaa tekstiilialan osaamista. Lymed Oy tekee jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa tuottaakseen palkittuja painevaatteitaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Lymed®-tuotteen valmistuksen lähtökohta on paras mahdollinen hoitotulos, käyttömukavuus sekä viimeistelty, edustava ulkonäkö. Lymed-kaavoitusprosessin avulla tuotteisiin saadaan oikeanlainen, lääkinnällisiin tarkoituksiin soveltuva, hoitava paine. Painetaso voi jopa vaihdella vaatteiden eri osissa hoitotarpeen mukaan. Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon myös yksilölliset tarpeet, kuten pukemisen haasteet, työ ja harrastukset sekä fyysiset rajoitteet. Lymedin oma mittauspalvelu takaa jatkuvan, tiiviin kontaktin asiakkaisiin ja auttaa pysymään ajan tasalla heidän tarpeistaan.

Suunnittelijatiimissämme yhdistyy värikäs tekstiilialan koulutus ja vankka työkokemus. Ompelijamme ovat tarkkuustyön mestareita ja pystyvät toteuttamaan suunnittelun monimutkaisimmatkin ideat. Ainutlaatuiset mittatilaus- ja erityisratkaisut ovat meillä mahdollisia, koska joukkomme joka ikinen jäsen vaikuttaa omalla osaamisellaan tuotteen suunnitteluun ja valmistukseen.