HELPPOKÄYTTÖINEN ELÄINTEN IHONHOITOGEELI

Vaurioituneen ihon paranemisen nopeuttamiseen:

  • Pienet ihovauriot ja naarmut
  • Lemmikki- ja hyötyeläimet

Repy Gel on dermatologinen, uuden ihon luonnollista muodostumista edistävä geeli. Helppokäyttöinen geeli on tarkoitettu pienten ihovaurioiden ja naarmujen hoitoon. Repy Gel on kustannustehokas jopa pitkäaikaisessa käytössä. Repy Gelin alkuperäinen ja patentoitu seos on orgaaninen ja kiinnittyy iholle luontaisesti. Repy Gelissä on kitkerä maku, joka ehkäisee eläintä syömästä tuotetta. Repy Gel ei ole lääke ja se on myrkytön, vaaraton eikä sisällä FEI:n kieltämiä aineita.

Mitä Repy Gel sisältää?

Repy Gel edistää uuden ihon luonnollista muodostumista Adelmidrol-rasvahappojohdannaisen avulla. Ihossa sijaitsevat mast-solut vaikuttavat ihon uudistumiseen. Adelmidrol tukee mast-solujen toimintaa ihon luonnollisessa korjaantumisprosessissa. Repy Gelin sisältämät punahattu-uute ja jäkäläuute vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä. Geelin glyseriinipohja sitoo ainesosat yhteen ja luo optimaaliset kosteusolosuhteet iholle. Glyseriini toimii myös antibakteerisena aineena.

Ainesosaluettelo:

Vesi, glyseriini, adelmidrol (INN) dikarboksyylihappo, algiinihappo, magnesium hyaluronate trans-traumatate, echinacea purpurea, usnea barbata, 2-bromi-2-nitro-1, 3-propaanidioli.

Kuinka käytän Repy Geliä?

Levitä riittävästi tuotetta halutulle alueelle. Toista levitys kaksi kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan myös useammin. Puhdista iho geelistä ennen uutta levityskertaa. Tuote poistuu iholta vesipesulla. Geelin paikallaan pysymisen voi varmistaa siteellä tai sidoksella. Tuote sisältää orgaanisia ainesosia ja näin ollen koostumus voi vaihdella.

Mistä saan ostettua Repy Geliä?

Katso kaikki Repy Gelin jälleenmyyjät klikkaamalla tätä. Repy Gelin löydät myös Lymedin verkkokaupasta, tai ottamalla yhteyttä suoraan myymäläämme info(a)lymed.fi, puhelimitse 020 779 2233. Mahdolliset toimituskulut toteutuneen painon mukaan.

Hinta Lymedistä: 27,90€ (sis. alv 24%)
Pakkauskoko 75 ml. Säilytys huoneenlämmössä valolta suojattuna. Parasta ennen-päivä pakkauksessa.

Mitä parasta ennen -päivämäärä tarkoittaa?

Parasta ennen – päiväysmerkintä tarkoittaa, että tuotteessa on siihen päiväykseen asti sille tyypilliset ominaisuudet (ulkonäkö, koostumus). Repy Gelin säilyvyys avaamisen jälkeen on kuusi kuukautta. Tuote säilyy ainakin ilmoitetun ajan, mutta saattaa säilytyksestä riippuen pysyä täysin käyttökelpoisena myös pitemmän ajan. Jäätymistä tai suuria lämpötilavaihteluja tulee välttää.