Lymed_serious-pressure_tiltLymed Oy on valmistanut korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita suomalaisella laadulla jo vuodesta 1993 asti. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, tarkkaan valituista ja eksklusiivisista materiaaleista. Lymed valmistaa painetekstiilejä, jotka, parhaan hoitotuloksen saavuttamisen ohella, ovat mahdollisimman mukavia käyttää ja näyttävät hyvältä.

Lymed Oy on tunnettu alansa edelläkävijänä sekä laadukkaiden painetekstiilien kehittäjänä. Lymed on virallinen apuvälinevalmistaja, jonka fokus on painehoidon osaamisen syventäminen sekä uusien indikaatioiden löytäminen. Lymed Oy tutkii hoitokenttää jatkuvasti ja innovoi toimialat ylittävällä tasolla. Lymedin moniammatillinen henkilökunta yhdistää uutta teknologiaa ja vahvaa tekstiilialan osaamista tuottaakseen palkittuja painevaatteitaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Lymed Oy tekee jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa.

Tiivis kontakti asiakkaisiin auttaa Lymed Oy:tä pysymään ajan tasalla asiakkaiden tarpeista ja aktiivisesti kehittämään tuotteita. Tuotteet valmistetaan Lymed Oy:n omalla tehtaalla Tampereella. Lymed Oy:n tuotteita viedään myös vahvasti ulkomaille. Katso Lymed Animal-tuoteperheen jälleenmyyjät tästä.

 

Lymed Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A, 33200 Tampere

Sisäänkäynti Pyhäjärvenkadulta, katutasosta.
Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä mikäli tarvitset saapuessasi erityisapua.
Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy Klingendahlin sisäpihalta sekä Pyhäjärvenkadulta.
Invapaikkoja löytyy A-rapun edestä.

Aukioloajat: arkisin 8-16

Puh./Ajanvaraus 020 779 2233
info(a)lymed.fi
www.lymed.fi