Viacutan Plus 95 ml

Viacutan-Plus-Liuos-pullo-1200x800Viacutan Plus on välttämättömien rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmävalmiste, joka ylläpitää koiran ja kissan ihon ja turkin hyvinvointia.

Viacutan Plus sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei voi valmistaa itse, joten ne on saatava ravinnosta. Viacutan Plus sisältää runsaasti kasvi- ja kalaöljyistä peräisin olevaa GLA:a ja muita välttämättömiä rasvahappoja, jotka edistävät ihon ja karvapeitteen hyvinvointia. Välttämättömät rasvahapot ovat osa solukalvojen rakennetta. Koiran ja kissan ihon solukalvojen rasvahapot ovat peräisin ravinnosta. Sekä omega-6 että omega-3 rasvahappojen on todettu hillitsevän allergisen ihotulehduksen oireita ja näiden rasvahapporyhmien vaikutus on toisiaan täydentävä. Viacutan Plus -tuotteissa omega-6 ja omega-3 rasvahapot yhdistyvät mahdollisimman optimaalisella tavalla. Viacutan Plus:ssa on kurkkuyrtin siemenistä puristettua öljyä ja kalaöljyä sekä luonnollisia antioksidantteja (rosmariinia ja kurkumauutetta), jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Viacutan Plus-pullon ainutlaatuinen rakenne takaa sen, että pulloon ei pääse korvausilmaa, eivätkä rasvahapot pääse härskiintymään, vaikka tuotetta olisi jo käytetty. Tämä varmistaa tuotteen korkean laadun viimeiseen pisaraan. Viacutan Plus –pullon pumppumekanismin avulla tuotetta on kätevä annostella. Tippalukon ansiosta rasvaista liuosta ei leviä ympäriinsä, joten sitä on myös siisti käyttää.

Tuotetta voi käyttää kuuriluontoisesti 1-2 pumpun painallusta 10 painokiloa kohden päivässä ruuan joukossa tai sen päälle annosteltuna vähintään 8 viikon ajan. Tuotteen säännöllinen ylläpitoannos on 1-2 pumpun painallusta per vuorokausi.

Hinta 38,37€ (sis. alv 14%)

Asiakastilaukset verkkokaupasta, info(a)lymed.fi, puhelimitse 020 779 2233 tai suoraan Lymed-myymälästä. Mahdolliset toimituskulut toteutuneen painon mukaan.


Tuotenimi: Viacutan Plus liuos täydennysrehu
Eläin: Kissa, koira
Säilyvyys: Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy siinä merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka huoneenlämmössä. Viacutan Plus pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Tyhjä pullo voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.
Valmisteen kuvaus ja pakkauskoko: 95 ml erikoisrakenteinen pullo, joka sisältää alumiinipussin. Alumiinipussin takia pulloon ei pääse korvausilmaa, eivätkä rasvahapot pääse härskiintymään, vaikka tuotetta olisi jo käytetty.
Koostumus: Yksi kapseli tai pumpun painallus (0,6 ml) sisältää Omega-6 rasvahappoja 295 mg, GLA 105 mg, LA 190 mg, Omega-3 rasvahappoja 21,5 mg, EPA 12,9 mg, DHA 8,6 mg, E-vitamiinia 10 mg, Kurkumauutetta 3000 ppm, Rosmariiniuutetta 1800 ppm.


Pullon riittoisuus / eläimen koko
< 10 kg, 1-2 painallusta, riittoisuus: 78-157 päivää
< 20 kg, 2-4 painallusta, riittoisuus: 39-78 päivää
< 30 kg, 3-6 painallusta, riittoisuus: 26-52 päivää
< 40 kg, 4-8 painallusta, riittoisuus: 19-39 päivää
< 50 kg, 5-10 painallusta, riittoisuus: 15-31 päivää