Canius_purkkiKoirien omia terveysvaikutteisia mikrobeita sisältävä valmiste. Lajinomaisesti kehittynyt mikrobisto on immuunivasteen pohja ja vaikuttaa mm. allergioiden ja atopian ehkäisyyn. Vakaa ja terveyttä edistävä mikrobisto lisää mm. suoliston hyvinvointia, vastustuskykyä, kasvua ja oppimiskykyä.

Canius®-jauhe sisältää vähintään 108 pmy/g koiraperäisiä maitohappobakteereita. Tuote sisältää kolme terveistä koirista eristettyä Lactobacillus spp-kantaa: L. fermentum, L. plantarum, L. rhamnosus. Kannat eivät kanna antibioottiresistenssigeenejä tai tuota antimikrobisia molekyylejä. Estää haitallisten mikrobien kiinnittymisen koiran suolen pinnalle. Nopeuttaa ripulista toipumista.

Antibioottikuurien on havaittu vääristävän mikrobistoa jopa 3 vuotta kuurin jälkeen, jolloin tuotteen käyttö heti antibioottikuurin loppumisen jälkeen vakauttaa mikrobiston toiminnan normaaliksi.

Canius®-jauhetta suositellaan ruoansulatuskanavan normaalin bakteeritoiminnan häiriötilanteissa, kuten ruokinnan muutokset, antibioottikuurit ja koiraa rasittavat elämäntilanteet, kuten matkat, näyttelyt, kilpailut sekä kokeet. Tuote soveltuu myös koiralle, jolla on akuutti tai toistuva suolistohäiriö.

Annostus:
Kerran päivässä ruoan tai juoman mukana noin 3-4 viikon ajan, vähintään 7 päivän kuureina.
1-3 kg 1g/vrk (1/2 tl)
>3kg 2g/vrk (1 tl)

Käyttö:
Ruokinnan muutokset 7-30 päivää, antibioottikuurin jälkeen vähintään 30 päivää, muutokset ja tilanteet 7-30 päivää, imettävät nartut vähintään 30 päivää, akuutti tai toistuva suolistohäiriö 7-30 päivää.

Hinta 16,79€ (sis. alv 14%)
Asiakastilaukset verkkokaupasta, info(a)lymed.fi, puhelimitse 020 779 2233 tai suoraan Lymed-myymälästä. Mahdolliset toimituskulut toteutuneen painon mukaan.


Tuotenimi: Canius® 60 g, jauhe
Eläin: Koira
Säilytys suljettuna: +8°C 2 vuotta, +25°C 6kk.
Säilyy avattuna: 3kk huoneenlämmössä