Canikur-12x4-4g-pakkaus1Canikur-tabletit sopivat koirille käytettäväksi äkillisessä ripulissa, johon ei liity yleisoireita. Canikur tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa. Canikur-tabletit sopivat käytettäväksi myös jännitysvatsaisille koirille esimerkiksi ennen näyttelyitä tasapainottamaan vatsan toimintaa. Canikur-täydennysrehun sisältämät kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Valmiste sisältää suoloja, jotka korvaavat ripulin ja oksentelun vuoksi menetettyjä elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä. Valmisteen sisältämästä tärkkelyksestä koira saa energiaa.

Tavallisimpia syitä oksenteluun ja löysävatsaisuuteen ovat sopimaton ruoka, ylensyönti, bakteeri- tai virustartunta, vierasesine taikka antibioottilääkitys. Kaikki edellä mainitut syyt voivat aiheuttaa koiran suoliston toiminnan häiriintymisen. Vaiva paranee vasta, kun suoliston toimintaa ylläpitävät bakteerit on saatu takaisin tasapainoon. Myös runsas sisäloistartunta saattaa aiheuttaa oksentelua ja ripulia. Useimmissa tapauksissa oksentelun ja löysävatsaisuuden syy on tilapäinen, jolloin oireenmukainen hoito on riittävä.

Mikäli koira on virkeä ja suostuu juomaan, voidaan sitä hoitaa kotona. Jos koira on alakuloinen eikä juo, tai jos oksennuksen taikka ulosteen joukossa on verta, pitää koira viedä eläinlääkäriin. Mikäli koira on alle kahden kuukauden ikäinen, on aina kysyttävä neuvoa eläinlääkäriltä.

Käyttö:
Pidä juomavettä saatavana jatkuvasti. Koiran tulisi juoda noin 0,5 dl painokiloa kohden vuorokaudessa. Kevennä koiran ruokavaliota vatsavaivojen ajaksi. Älä anna rasvaisia ruokia. Anna ensimmäinen annos Canikur-täydennysrehuvalmistetta heti oireiden ilmaannuttua. Annostele Canikur -täydennysrehua kahdeksan tunnin välein yhteensä neljä kertaa. Mikäli oireet eivät parane neljännen annoksen jälkeen, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Hinta 17,63€ (sis. alv 14%)
Asiakastilaukset verkkokaupasta, Lymedistä info(a)lymed.fi, puhelimitse 020 779 2233 tai suoraan Lymed-myymälästä. Mahdolliset toimituskulut toteutuneen painon mukaan.


Tuotenimi: Canikur-tabletit täydennysrehu
Eläin: Koira
Pakkauskoko: 12 kpl, tabletti
Koostumus: Glukoosi (rypälesokeri), riisitärkkelys, sitruspektiini, natriumkloridi, kaliumkloridi, 1,2-
propaanidioli, natriumbikarbonaatti.
Analysoitu sisältö: Glukoosi 35,5%, raakavalkuainen 1,4%, raakakuitu 3,0%, raakarasva 4,0%, raakatuhka 16,5%, suolahappoon liukenematon tuhka 6,2%, natrium 2,7%, kalium 0,8%.
Lisäaineet: Kaoliini, sepioliitti 5%, lesitiini, etoksikiini, dinatriumsitraatti ja antioksidantti 50 ppm.


Annostus
Paino 5 kg tai alle; 1 tabletti kerta-annoksena, yhteensä 4 tablettia hoitoa kohden
Paino 6-15 kg; 2 tablettia kerta-annoksena, yhteensä 8 tablettia hoitoa kohden
Paino 16-25 kg; 3 tablettia kerta-annoksena, yhteensä 12 tablettia hoitoa kohden
Paino 26-40 kg; 4 tablettia kerta-annoksena, yhteensä 16 tablettia hoitoa kohden
Paino 41-60 kg; 5 tablettia kerta-annoksena, yhteensä 20 tablettia hoitoa kohden
Paino yli 60 kg; 6 tablettia kerta-annoksena, yhteensä 24 tablettia hoitoa kohden
Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur-tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.