LYMED DOG™ SUOMALAISET MITTATILAUSPAINEVAATTEET KOIRILLE

Painevaatteiden hyödyntäminen eläinten hyvinvoinnin edistämisessä on tutkimuksiin perustuva, tuore näkökulma edistyksellisessä eläintenpidossa. Painevaate on monipuolinen, lääkkeetön työkalu kaikille eläinten kanssa toimiville. Painevaatteilla voidaan vaikuttaa eläimen suorituksesta palautumiseen, vahvistaa asento- ja liikeaistia, nopeuttaa post-operatiivista palautumista ja akuutista stressistä toipumista.

•  Rauhoittamiseen

•  Keskittymiskyvyn lisäämiseen

•  Suorituksesta palautumiseen

•  Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, kivunhoitoon

•  Kouluttamisen tukena ja työkaluna

•  Post-operatiiviseen arpihoitoon sekä turvotuksen ehkäisyyn

 

Lymed Dog™-painevaatteita käytetään koirien rauhoittamiseen ja keskittymisen parantamiseen suorituksen aikana sekä stressaavista tilanteista toipumiseen. Tuotteet soveltuvat myös suoritusten ja työtehtävien jälkeiseen palautumiseen.

Lymed Dog™-tuotteilla voidaan vaikuttaa erilaisiin neurologisista vaivoista johtuviin ongelmiin. Lymed Dog™-tuotteiden käyttökohteita voivat myös olla mm. paukkuherkkyys, pelkotilat, ahdistus tai ylivilkkaus. Painevaatteiden avulla voidaan lieventää akuuttia kiputuntemusta sekä nopeuttaa post-operatiivista toipumista, esimerkiksi sterilisaation jälkeen.

Painevaate sopii käytettäväksi työkaluna koiran koulutuksessa. Oikein käytettynä, ja tapauksesta riippuen, painevaate voi tukea koulutusprosessia esimerkiksi tasaamalla eläimen äärimmäisiä reaktioita ja tunnetiloja. Lymed Dog™-painevaatteen käyttö koulutustilanteissa vaatii perehtymistä. Varsinainen painevaatteen käyttö, esimerkiksi koulutuksen tai suoritteen tukena, voi alkaa vasta kun koira on totutettu vaatteeseen huolellisesti.

Lymed Dog™-painevaatteiden käyttäjinä voivat olla esimerkiksi urheilu- ja harrastuskoirat, avustaja- ja opaskoirat, haju- ja pelastuskoirat sekä virkakoirat.

Lymed Dog™ -mallistoon kuuluvat myös erilliset kompressiovaatteet kilpaileville vinttikoiraroduille. Näissä tuotteissa on kovempi, progressiivinen paine, joka keskittyy erityisesti aineenvaihdunnan tehostamiseen. Vinttikoiraroduille suunnatut tuotteet ovat suunniteltu ainoastaan suorituksen jälkeisen, lyhytaikaiseen käyttöön, palauttamisen tueksi.

 

Lue Lymed Dog-tuotteen
hoito- ja käyttöopas
klikkaamalla kuvaketta (PDF).