Lymed Horse™ hevosille

Lymed hevospukuSUOMALAISET MITTATILAUSPAINEVAATTEET HEVOSILLE
Lymed Animal™-tuotteiden toimintamekanismit ovat samoja niin hevosille kuin koirille. Lymed hevospuku suunnitellaan yksilöllisesti hevosen anatomia sekä eläimen käyttötarkoitus huomioonottaen. Painevaatteen suurin hyöty hevoselle on sen aineenvaihduntaa kiihdyttävä vaikutus. Painevaatteella voidaankin vähentää tehokkasti esimerkiksi loukkaantumisesta tai matkustuksesta aiheutuvaa turvotusta.

Lymed Horse™-tuotteet tehdään aina mittatilauksena, jolloin käyttö on turvallista ja tehokasta. Hevosesta otetaan tarpeen mukaan jopa 70 mittaa oikean istuvuuden takaamiseksi. Lymed Horse-painepuvussa yhdistyvät tasainen paine sekä keskikehoa kohti aleneva kompressio. Lahkeissa on jänteitä ja jalanmuotoja mukailevat erikoismuotoilut, jotka ehkäisevät tehokkaasti turvostusta sääressä, kyynärvarressa ja kintereessä.

 

Lymed Horse-kuluttajamallisto on viimeistelyä vaille valmis ja etsimme kiinnostuneita jälleenmyyjiä tulevaisuutta varten. Lymed Horse-kuluttajamalliston lanseerauksesta tiedotetaan erikseen.

 


Lymed Hevospuku sovitus pararatsastaja Katja Karjalaisen hevoselle Toopelle (Woikoski High Flow)