Lymed Dog™

YKSILÖLLISET, LÄÄKINNÄLLISTEKNISET MITTATILAUSTUOTTEET KOIRILLE

•  Rauhoittamiseen

•  Keskittymiskyvyn lisäämiseen

•  Suorituksesta palautumiseen

•  Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, kivunhoitoon

•  Kouluttamisen tukena ja työkaluna

•  Post-operatiiviseen arpihoitoon sekä turvotuksen ehkäisyyn

 

Painevaatteita käytetään koirien rauhoittamiseen ja keskittymisen parantamiseen, myös suorituksen aikana, sekä stressaavista tilanteista toipumiseen. Tuotteet soveltuvat suoritusten ja työtehtävien jälkeiseen palautumiseen.

Lymed_Dog_DobermannLymed Dog™-tuotteilla voidaan vaikuttaa erilaisiin neurologisista vaivoista johtuviin ongelmiin. Lymed Dog™-tuotteiden käyttökohteita voivat myös olla mm. paukkuherkkyys, pelkotilat, ahdistus tai ylivilkkaus.

Lymed Dog™ -painevaatteilla pystytään vaikuttamaan eläimen lihastonukseen, vaikuttaen näin kehonhallintaan. Painevaatteiden avulla voidaan lieventää akuuttia tai kroonista kipua sekä tukea post-operatiivista toipumista.

Painevaate sopii käytettäväksi työkaluna koiran koulutuksessa. Oikein käytettynä, ja tapauksesta riippuen, painevaate voi tukea koulutusprosessia esimerkiksi tasaamalla eläimen äärimmäisiä reaktioita ja tunnetiloja. Lymed Dog™-painevaatteen käyttö koulutustilanteissa vaatii perehtymistä. Varsinainen painevaatteen käyttö, esimerkiksi koulutuksen tai suoritteen tukena, voi alkaa vasta kun koira on totutettu vaatteeseen huolellisesti.

Lymed Dog™-painevaatteiden käyttäjinä voivat olla esimerkiksi urheilu- ja harrastuskoirat, avustaja- ja opaskoirat, haju- ja pelastuskoirat sekä virkakoirat.

lymed_dog_whippet_smallLymed Dog™ -mallistoon kuuluvat myös erilliset kompressiovaatteet kilpaileville vinttikoiraroduille. Näissä tuotteissa on kovempi, progressiivinen paine, joka keskittyy erityisesti aineenvaihdunnan tehostamiseen. Vinttikoiraroduille suunnatut tuotteet ovat suunniteltu ainoastaan suorituksen jälkeisen, lyhytaikaiseen käyttöön, palauttamisen tueksi.