Lymed Camel™

Lymed Camel™ Power
Lymed Camel™ Power-tallin tähdet Pikku Camu, Lazer Camu ja Bolt Camu esittelevät tyytyväisenä uusia kompressiovaatteitaan. Kamelikaverukset testaavat parhaillaan tuotteiden kestävyyttä ja istuvuutta.

Lymed Oy on kartoittanut eri yhteistyökumppaneidensa kanssa kameleiden käyttäytymistä ja anatomiaa vuodesta 2014 lähtien.

Näiden perusteella Lymed on aloittanut alustavat tutkimukset lääkinnällisten painevaatteiden vaikutuksista kilpailevien dromedaarien systemaattiseen harjoitteluun ja palautumiseen. Lymed tekee yhteistyötä suomalaisomisteisen Camel Power-kilpatallin kanssa, tarkoituksena vaikuttaa yhdessä kameleiden hyvinvointiin. Tutkimuksen yhtenä päätavoitteena on selvittää Lymed®-painevaatteen vaikutusta eläimen aineenvaihduntaan sekä aineenvaihdunnan merkitystä kamelin palautumisprosessissa. Tutkimuksen oletetaan valmistuvan vuoden 2018 aikana.

Tällä hetkellä Lymed Camel™-tuotteita on onnistuneesti kokeilukäytössä nuorilla kameleilla sekä koulutustilanteissa että rauhoittamisessa.

Lymed-tiimi on käynyt tammikuussa ja lokakuussa 2016 Camel Power-kamelifarmilla mittaamassa kameleita ja testaamassa pukuja. Alla kuvia reissuilta!

www.camelpower.org